Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #4
5. Vistai uzliec virsū šķīvi, mazāka diametra kā panna, un uzliec uz tā svaru, piemēram, katliņu ar ūdeni. Pārliecinies, ka tas stāv stabili. Tādā veidā vistu apcep no abām pusēm.
6. Kamēr vista cepās, sāc gatavot mērci. Sīki sakapā svaigos pētersīļus un ķiploku daiviņas.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 14:14 24.07mārīte
visas nevar būt Kameronas (ja par apģērbu - vispirms uz ballīti , tad citur kaut kur, uz kūti , beidzot veļasmašīnā)
0 0 13:40 24.07Lapsa
Man, piemēram, visas pārvērtības nemaz nepatika....
1 0 10:09 24.07juta
Attēlam - Mīlestība ir viss, kas tev vajadzīgs? = varbūt, ka viņai mīlestība pie pakaļas?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017