Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #4
5. Vistai uzliec virsū šķīvi, mazāka diametra kā panna, un uzliec uz tā svaru, piemēram, katliņu ar ūdeni. Pārliecinies, ka tas stāv stabili. Tādā veidā vistu apcep no abām pusēm.
6. Kamēr vista cepās, sāc gatavot mērci. Sīki sakapā svaigos pētersīļus un ķiploku daiviņas.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 09:19 28.10mārīte
radu 'hierarhija' / sētā tas pats /- vari sevi ierakstīt 'vientuļnieku' kategorijā..
0 0 07:22 28.10Latgalietis
Sievietēm galvenais stabilitāte un brīvība karoče daru kas patīk.
0 0 18:51 27.10mār'i
1kg +20g / pupiņteorijā/ ,bet cik tad svrer tā ādas ola?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017