Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #5
7. Bļodā savieno sasmalcinātos zaļumus, ķiplokus, papriku, hmeli-suneli un ūdeni. Samaisi. Mērce gatava.
8. Vistu aplej ar mērci, uzliec virsū vāku vai to pašu šķīvi. Sautē uz lēnas uguns 7 minūtes. Kad tu sautē zem vāka, tad zaļumi un ķiploki labi iztvaicējas. Man patīk, kad tie ir nedaudz svaigi.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 22:50 21.10rainers
so true
0 0 14:16 21.10...
Idiotu bars
0 0 18:16 20.10Sieviete
Visus egoistus, centrētos uz sevi pamest, mīlēt sevi, cienīt sev, neļaut par sevi bradāt kā par dubļu peļķi, nebūt ideālai ,bet būt laimīgai, pārgulēt sevis dēļ ,bet ne tāpēc, ka to grib viņš.Uz priekšu meitenes!

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017