Neparasts vistas cepšanas veids. Izmēģini – nenožēlosi!

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #5
7. Bļodā savieno sasmalcinātos zaļumus, ķiplokus, papriku, hmeli-suneli un ūdeni. Samaisi. Mērce gatava.
8. Vistu aplej ar mērci, uzliec virsū vāku vai to pašu šķīvi. Sautē uz lēnas uguns 7 minūtes. Kad tu sautē zem vāka, tad zaļumi un ķiploki labi iztvaicējas. Man patīk, kad tie ir nedaudz svaigi.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 09:13 16.07Ina
Varētu teikt 100%
0 0 09:33 14.07mārīte
..radi (populāri vai otrādi)
0 1 19:23 13.07Aldra
Atsaldēju istabas t H2O, spainītī..

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017