Paņem divas olas un atdali dzeltenumus no baltumiem, bet pēc tam… Lūk, tāda japāņu tehnoloģija!

Advertisement
Advertisement

Kā parasts, olas vai nu vāra, vai gatavo parastu olu kulteni. Tajā pašā laikā no šī lieliskā produkta var iztaisīt īstu kulinārijas brīnumu!


Pirms nedēļas es ciemojos pie savas tuvas draudzenes, kura nesen atgriezās no ilgstoša komandējuma. Tieši pie viņas es ieraudzīju to, ar ko gatavojos pārsteigt visus savus mājiniekus nu jau strauji tuvojošās vārdadienā.

 
Raksta turpinājums - lapa #1
Anna – valodniece, viņa strādā austrumu kultūru katedrā un specializējas Japānā, bet no darba brīvajā laikā viņa aizraujas ar kulināriju. Es arī agrāk biju sajūsmā par viņas gardajiem ēdieniem, bet šoreiz biju vienkārši satriekta uzzinot, ka skaistais kārums uz galda – nevis jaunmodīgs deserts, bet pašas parastākās olas, kuras Anna izvārīja pēc japāņu tehnoloģijas.
Draudzene pastāstīja man par to, ka Uzlecošās saules zemē ēdiena ārējam izskatam pavāri pievērš ne mazāku nozīmi kā tā garšai. Tāpēc pat tādai vienkāršai kulinārijas operācijai kā olu vārīšana Japānā izstrādāja personīgu pieeju.

Šis triks sajūsminās pat izsmalcinātu kulināru, turklāt viss gatavojas tik vienkārši, ka ar to tiks galā pat skolnieks!
Kā labāk izvārīt olas

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 17:55ināra
ja vīrs dzer bieži un palaiž rokas,draud nežēlīgi izrēķināties,gandrīz noved tevi līdz nervu sabrukumam,tad arī jāpaslavē?
0 0 Aizvakar 19:26lindux
Nu galigi garam.
0 0 21:09 11.1124/7
Nevaig jau dirst ka viriesi ir tadi viriesi ir sitadi tak blyat atrodat kadu normalu visi nav vienadi atverat vienreiz acis un paskataties ... jus jau pasas esat tas izvelgas kas nevelas ar to but kopa tikai del ta ka vinam nesmukas acis nesmuks matu izkartojums jus neieskataties vina pasa ieksa kads ir vina raksturs jums labak atrast tadu kas izskatas labi bet raksturs ir kads ir ...

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017