Pat vispieticīgāko galdu izglābs cepeškrāsnī cepta vistiņa kefīrā.

Advertisement
Advertisement

Vista – universāls produkts, kurš figurē katras saimnieces firmas receptēs. Šīs gaļas ūnikums zināms katram iesācējam kulinārijā – nedaudz garšvielu vai pagatavošanas nianses pilnībā maina šī ēdiena garšu.

 
Raksta turpinājums - lapa #1
Un šodien mēs padalīsimies ar kefīrā marinētas vistas recepti. Tāds ēdiens izrotās jebkuru svētku galdu un pilntiesīgi iekļausies vienkāršāko un garšīgāko gaļas ēdienu sarakstā.

Vista kefīrā

Ja rūpīgi izturēties pret gaļas marinēšanu, tad ēdienu pagatavot var samērā ātri. Vista kefīrā cepeškrāsnī izcepās vien stundas laikā, kā rezultātā mēs iegūstam mīkstu, sulīgu un garšīgu vistiņu, kas kļūs par galda rotu katrās svinībās.
Sastāvdaļas

• 1 vesela vista vai tās daļas
• 0,7 litri kefīra
• garšvielas vistai
• sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

1. Vistas gaļu kārtīgi nomazgā, pasāli, sapiparo un ierīvē ar garšvielām. Šīs manipulācijas var veikt kā ar veselu kautķermeni, tā ar tā daļām.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 03:19mārīte
mazā mīļā Emma ('Kārkls')
0 0 Vakar 02:49mārīte
daudz no tā tiešām nezināju ?!
0 1 Aizvakar 07:42Gg
Ja tad notiek 3 dienas nedelā un ir lieliska veseliba,tad kas ir sr mani?Katru rītu man viņš staav un ilgi stāv,vartos gulta ka muļķis pusstundu.

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017