Pat vispieticīgāko galdu izglābs cepeškrāsnī cepta vistiņa kefīrā.

Advertisement
Advertisement

Vista – universāls produkts, kurš figurē katras saimnieces firmas receptēs. Šīs gaļas ūnikums zināms katram iesācējam kulinārijā – nedaudz garšvielu vai pagatavošanas nianses pilnībā maina šī ēdiena garšu.

 
Raksta turpinājums - lapa #1
Un šodien mēs padalīsimies ar kefīrā marinētas vistas recepti. Tāds ēdiens izrotās jebkuru svētku galdu un pilntiesīgi iekļausies vienkāršāko un garšīgāko gaļas ēdienu sarakstā.

Vista kefīrā

Ja rūpīgi izturēties pret gaļas marinēšanu, tad ēdienu pagatavot var samērā ātri. Vista kefīrā cepeškrāsnī izcepās vien stundas laikā, kā rezultātā mēs iegūstam mīkstu, sulīgu un garšīgu vistiņu, kas kļūs par galda rotu katrās svinībās.
Sastāvdaļas

• 1 vesela vista vai tās daļas
• 0,7 litri kefīra
• garšvielas vistai
• sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

1. Vistas gaļu kārtīgi nomazgā, pasāli, sapiparo un ierīvē ar garšvielām. Šīs manipulācijas var veikt kā ar veselu kautķermeni, tā ar tā daļām.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Aizvakar 22:40mārīte
vai tā būtu tā pati Izabella, par kuru stāsta : zvērējusi nenovilkt krekla , līdz karš nebūs beidzies - tā kā tomēr karš ieildzis (krekls nenovilkts vairākus gadus) -... ?
0 0 Aizvakar 21:20mārīte
nav tie īstie papu'āsi' - arī tā var būt un ..tad vēl gadi 'pāri spēkiem' , un vēl materiālais 'gūsts'.. (M.M.)
0 0 17:55 13.11ināra
ja vīrs dzer bieži un palaiž rokas,draud nežēlīgi izrēķināties,gandrīz noved tevi līdz nervu sabrukumam,tad arī jāpaslavē?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017