Puse kāposta, 200 ml kefīrs, 1 ola: pēc 15 minūtēm varat izbaudīt ļoti garšīgu uzkodu

Advertisement
Advertisement

Es tiešām mīlu kāpostus! Un ne tikai pārnestā, bet arī vistiešākajā vārda nozīmē. Tas nav lielākais gardums, bet tas ir ļoti noderīgi. Un lēti.


Kaut gan, kāpēc ne ļoti garšīgs, ir ļoti garšīgs, ja jūs zināt, kā to pareizi pagatavot. Un šodien pastāstīsim jums par kāpostu pankūkām, kuras var pagatavot 15 minūtēs. Un apēst pat ātrāk.

Raksta turpinājums - lapa #1
Kāpostu pankūkas

Kāpostu pankūkas, ceptas augu eļļā - lieliskas brokastis. Un parasti baltie kāposti ir jebkurā ledusskapī. Kopumā pankūkas ir vistuvākais kartupeļu pankūku radinieks - tās ir gatavotas tādā pašā veidā, lai gan ar dažām niansēm.
Kāpostu pankūkas ir lēts un ne pārāk daudz kaloriju saturošs ēdiens. Starp citu, arī veģetārieši to var ņemt vērā!
SASTĀVDAĻAS

400 g balto kāpostu
200 ml kefīra
3-4 ēdamk. miltu
ola
sīpols
1/3 tējk. cepamā pulvera
2 ēd.k. augu eļļas cepšanai
sāls un pipari pēc garšas

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

1 0 Aizvakar 23:42Mārīte
bērnus dala, kā ā b o l u s - beidziet vien reiz s p ē l ē t i e s !
0 0 Aizvakar 17:24anete
Svaigu biešu sulu nemaz nedrīkst tā dzert, tai jānostāvas vismaz pusstundu! Kaktu dakteri tādi!
0 0 Aizvakar 08:15Ilona
Man ir 62 gadi ....Pilnībā piekrītu . Gadiem , kas rakstīts pasē , nav nozīmes . ....

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017