Satriecošs karstais ēdiens Jaungadam! Sulīga gaļa, kraukšķīga mīkla un tas viss uz koka iesmiņa…

Advertisement
Advertisement

Aromātisks, sacepts līdz brūnai garoziņai, pilns ar gaļas sulām ļuļa kebabs – izplatīts ēdiens Kaukāzā, Vidusāzijas valstīs un Balkānos.

 

Ļuļa kebaba gatavošanas īpatnība ir ilgstoša maltās gaļas maisīšana. Tā maisīt to vajag tāpēc, lai no gaļas izdalītos proteīns un maltā gaļa kļūtu viskoza un blīva. Tādā veidā tā labi turas uz iesma un neizjūk.

Raksta turpinājums - lapa #1
Jaungada galdam mēs piedāvājam neparastu recepti – vistas ļuļa kebabu mīklā. Īpašu oriģinalitāti tam piešķir raksts no kārtainās mīklas. Tāds ēdiens izskatās skaisti un garšīgi!
Ļuļa kebabs no vistas

Klasiskā variantā tiek izmantota jēra gaļa, bet mūsu virtuvei aktuālāka būs cūkgaļa, liellopu vai vistas gaļa. Jo vairāk gaļā tauku, jo maigāks sanāks ļuļa kebabs. Tāpēc vistai var pievienot liellopu vai cūkas gaļu, vai sīki sagrieztu speķi bez ādas.
Advertisement

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement
Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 Šodien 09:13Ina
Varētu teikt 100%
0 0 Aizvakar 09:33mārīte
..radi (populāri vai otrādi)
0 1 19:23 13.07Aldra
Atsaldēju istabas t H2O, spainītī..

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017