Slavena restorāna šefpavārs padalījās ar gatavošanas trikiem. Nr. 8 atviegloja manu dzīvi!

Advertisement
Advertisement

Vai tev tā ir bijis, ka tu nobaudi restorānā kādu ēdienu, tev tas iegaršojas, pēc tam tu internetā atrodi recepti, pagatavo, bet tas sanāca ne tik garšīgi? Un lieta nemaz nav kādos īpašos produktos, jo tu pirki pašus labākos. Noslēpums ir vienkāršos trikos, kurus bieži izmanto šefpavāri.

Raksta turpinājums - lapa #1
Mūsu redakcija atklās 15 ģeniālus kulinārijas trikus, pateicoties kuriem tu varēsi gatavot kā restorānā.
Gatavošanas padomi

1. Ja tu ēdienā izmanto sīpolus, tad iemērc tos ledainā ūdenī. Tie kļūs mazāk asi, bet pats galvenais - neatstās nepatīkamu pēcgaršu.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Jaunākie komentāri

0 0 Vakar 23:42Mārīte
bērnus dala, kā ā b o l u s - beidziet vien reiz s p ē l ē t i e s !
0 0 Vakar 17:24anete
Svaigu biešu sulu nemaz nedrīkst tā dzert, tai jānostāvas vismaz pusstundu! Kaktu dakteri tādi!
0 0 Vakar 08:15Ilona
Man ir 62 gadi ....Pilnībā piekrītu . Gadiem , kas rakstīts pasē , nav nozīmes . ....

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017