Uzmanību! Ķīniešu ķiploki ir pārpludinājuši tirgu...

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #2
Atbilde ir vienkārša un skumja. Patiesībā šāds ķiploks tiek ķīmiski apstrādāts un negatīvi ietekmē cilvēka veselību.
Ķīniešu ķiploks nepaliek tumšs, nepūst un ilgi glabājas. Brīnumi! Lai sasniegtu šādu efektu, to apstrādā ar hloru. Patīkamais vizuālais izskats ir pats svarīgākais, bet mazsvarīgākais - cilvēka veselība.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 2 08:43 06.08Guntiņa
10000% taisnība vis apraksts ir rakstīt par mani..Vērsis paliek vērsis :* :*
0 0 22:53 05.08mārīte
lai dzīvo 'kaķVecenes' !
0 0 23:10 03.08sandra
kas ir Ketlina un Tailers ? UN KAPEC PIRMO BERNU NODEVA ADOPTACIJAI?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017