Uzmanību! Ķīniešu ķiploki ir pārpludinājuši tirgu...

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #3
Šāds ķiploks šķiet ir noņemts no konveijera. Visas galviņas ir ne tikai vienādā krāsā, bet pat vienādā tonī. Tam ir jāsatrauc. Jo izaudzēt tādus dabiskos apstākļos nav iespējams.

Mūsu ķiploki var glabāties līdz ziemas beigām. Bet atvestais no Ķīnas - līdz pat vasaras beigām. Tas nebūtu iespējams, ja to neapstrādātu ar ķīmiskām vielām, kuras konservē produkciju. Bieži tas ir maleīnskābes hidrazīts.
Tādēļ, lai kukaiņi un baktērijas nebojātu ķiploku, kuru ķīnieši eksportē uz trešās pasaules valstīm to apstrādā ar metilbromīdu.

Ķīniešu ķiploks nekad nedīgst, tas arī liek aizdomāties. Mūsu ķiploki un sīpoli, ja uzturas siltā telpā, tas sāk dīgt. Tas pats notiek ar kartupeļiem, ko glabā pagrabos. Pretējā gadījumā tie vienkārši sapūst. Bet ar ķīniešu ķiploku ne viens ne otrs nenotiek, jo to pakļauj gamma apstarojumam.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 23:21 27.07Gatis
Tagat ta jau ir portugalju recepte?!!!!!! Cik reizes mainisiet vienai receptej valstis???? Ta ir sena krievu recepte. Tikai oliveljas nebija un visu cepa sviestaa un rozmarina vietaa dilles un petersilju zaljumi. Elementara sena recepte!!!! Un nekada portugale!!!!!
0 0 21:02 27.07z
par cik zinu kauliņš ir indīgs
0 1 19:09 26.07Sanco
Ja...ja,pie visiem grekiem un pasaules kariem vainotas sievietes.
Jautajums...tad kapec sis tik loti nepivilcigi kluvusas saviem viriem,tik loti patik jaunakiem viriesiem
Vai tik te kads nemegina attaisnot viriesu bezatbildibu pret gimeni.un viriesu izlaidibu?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017