Vecuma tauki tika noņemti bez grama ķīmijas! Tieši tā mūsu vecmāmiņas zaudēja svaru, pieraksti...

Advertisement
Raksta turpinājums - lapa #3
Aptuvenā ēdienkarte vienai dienai

1. Brokastis: glāze kefīra ar zemu tauku saturu un 100g griķu (gatavus lietošanai).
2. Otrās brokastis: Viens – divi āboli.
3. Pusdienas: 200 g griķu un 200 g dārzeņu salātu ar augu eļļu.
4. Launags: glāze pienskābā produkta.
5. Vakariņas: glāze kefīra un 100 g griķu.

Kā pareizi notievēt ar griķiem? Uztura īpatnības

Griķu diētas efektivitātei nepieciešams ievērot sekojošus nosacījumus:

1. Dzert daudz ūdeni – 2 litrus dienā.
2. Nelietot sulas un saldu ūdeni, apsveicama tējas lietošana.
3. Ēst nelielas porcijas.
4. Neēst 2,5 stundas pirms miega.
5. Nelietot alkoholu.
6. Sāli lietot minimāli.
7. Neiekļaut nevienu produktu, kas nav minēti ēdienkartē.
8. Ieteicams obligāti fiziskie vingrinājumi (peldēšana, treniņi mājās, skriešana, vingrošana).
Pelagejas griķu diēta

Krievijas dziedātāja Pelageja nesen pārsteidza savus fanus ar slaidu figūru. Viņa pastāstīja, ka tā pārvērsties viņai palīdzēja griķi.

Pelagejas diēta – vienkārša un pieejama notievēšanas uztura sistēma, kas pašai dziedātājai palīdzēja iegūt lielisku figūru pietiekoši īsā laikā.

Lūk, aptuvenā ēdienkarte, kas dziedātājai palīdzēja nomest liekos kilogramus.

1. Brokastis: griķu putra bez sāls. Var pievienot medu vai žāvētus augļus.
2. Pusdienas: tvaicēta zivs vai liesa gaļa, garnēta ar cepeškrāsnī ceptiem dārzeņiem.
3. Vakariņas: griķi ar kefīru.

Piedevām dziedātāja regulāri nodarbojās ar sportu.

Patika redzētais? Iesaki draugiem

Saistītie raksti

Spied patīk un uzzini jaunumus ātrāk par citiem

Advertisement

Jaunākie komentāri

0 0 19:01 31.08mārīte
ko nesaka lūpas, to pasaka sirds. bet lūpas ir tās, kas pirmās pretī mirdz, jo acīs ne katrs ieskatīsies - lai tomēr viņās sirds patiesāk stīdz
0 1 10:33 30.08Līga
Ejiet uz operāciju laicīgi iesaku no visas sirds un visiem nospiestajiem nerviem.
0 0 21:16 28.08Mārīte
sāls daudzumu ēdienā jau sa ma zi nu, saules puķu sēklas - strīdīgs jautājums, kopš 50 kapiekas glāzē maksāja, bet ko tos 'brāļu kapus' (tas ir ķilavas tomātu mērcē) turpina ražot?

Pierakstīties iknedēļas jaunumiem

Tavs e-pasts
Pārpublicēšana tikai ar rakstisku atļauju | Rakstīt portālam | Kontakti | Reklāma | Noteikumi | Par sīkdatnēm | © GanGnam.lv 2012 - 2017